You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Almen Medicin i Cambodja

Oversigt
Projektoversigt

Frivillige på medicinsk outreach i lokalsamfundet

De fleste frivillige inden for almen medicin i Cambodja arbejder på statshospitalet i Phnom Penh på en lang række forskellige afdelinger, men det er også muligt at blive frivillig på et børnehospital eller på en international privatklinik.

Du skal have gennemført mindst 3 års studier for at deltage på dette spændende projekt i Cambodja.

Din rolle på projektet

Frivillig på medicinsk outreach i lokalsamfundet

Statshospitalet i Phnom Penh er Cambodjas største og har over 300 ansatte. Vi vil spørge dig, inden for hvilke områder du kunne tænke dig at specialisere dig: anæstesi; øre-næse-hals; obstetrik, pædiatri, radiologi, gynækologi, neurologi, psykoterapi, skadestue (kræver mindst seks måneders erfaring) eller kirurgi.

Afhængigt af længden af dit ophold, kan du vælge at bruge uger eller endda måneder i de forskellige afdelinger, men alle afdelinger kræver, at du bliver minimum to uger. Din koordinator på hospitalet vil dernæst aftale dine arbejdsopgaver med specialiserede læger inden for de forskellige afdelinger. Vi kan dog ikke garantere, at arbejdet i alle afdelinger er muligt i alle ønskede perioder. 

Faciliteterne på hospitalet er basale, og behandling er nogle gange langt fra de standarder, man kan forvente i Vesten. Du skal forberede dig på at se alvorlige tilfælde, og du bør prøve på ikke at blive følelsesmæssigt involveret med patienterne. De normale arbejdstider er mandag til fredag fra 8-12.

Ønsker du flere timer på projektet, kan du om eftermiddagen hjælpe til på vores Folkesundhedsprojekt, hvor du tager ud i lokalsamfundet for at lave opsøgende arbejde. Det er en god mulighed for at få mere lavpraktiske arbejdsopgaver.

Mange af lægerne taler fransk frem for engelsk, og det vil derfor være nyttigt at kunne lidt fransk, men der som regel enkelte engelsktalende ansatte eller lægestuderende i hver afdeling, som kan hjælpe dig.

Det er helt op til de lokale læger og sygeplejersker at vurdere, hvor meget ansvar du vil få. Det er derfor vigtigt, at du er initiativrig og engageret. Vi anbefaler, at du deltager i et medicin- og sundhedsprojekt i 4 uger eller mere. Du vil have fri i weekenden, således at du kan rejse rundt og opleve Cambodja sammen med de andre frivillige.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Cambodia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲