You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Menneskerettigheder i Cambodja

Oversigt

Vores menneskerettighedsprojekt i Cambodja er baseret i hovedstaden Phnom Penh. Dette er en enestående mulighed for frivilligt arbejde på et værdifuldt projekt, hvor du arbejder sammen med en velrespekteret humanitær organisation, mens du får praktisk førstehåndserfaring med menneskerettighedsproblematikker.

Frivillige på dette projekt skal have afsluttet mindst 3 år af et relevant universitetsstudie og have stor interesse for menneskerettigheder. Færdiguddannede frivillige med eventuel relevant arbejdserfaring opfordres ligeledes til at ansøge. Det er desuden et krav, at frivillige deltager mindst 4 uger.

Din rolle som frivillig

Som frivillig vil du arbejde sammen med en af vore partnerorganisationer, der alle er non-profit NGO’er med fokus på forskellige områder, såsom ret til bolig og land. Alle organisationer arbejder for at forbedre arbejdsforholdene for disse grupper, og fokuserer på social retfærdighed og generel respekt for menneskerettighederne i Cambodja.

Din rolle indenfor organisationen og dine arbejdsopgaver vil blive vurderet ud fra din baggrund og dine særlige interesseområder. Du arbejder mandag til fredag. Frivillige arbejder med støtte fra det lokale personale og har blandt andet mulighed for

  • at researche på aktuelle menneskerettighedsproblematikker,
  • kommunikationsopgaver som oversættelse af pressemeddelelser,
  • fundraising,
  • networking,
  • assistance ved opstarten af nye menneskerettighedsprojekter.

Det frivillige arbejde indebærer også repræsentation af lokalsamfund, udarbejdelse af forslag til lovgivning som er i offentlig interesse, samt træning af grupper så de forstår deres rettigheder.

Frivillig på menneskerettighedsprojektet i Cambodja

Det er vigtigt, at du er fleksibel, er god til at kommunikere og arbejder hårdt – dette er krævende projekter, som må tages seriøst, idet du repræsenterer en professionel organisation. Til gengæld får du en enestående oplevelse og en værdifuld tilføjelse til dit CV. Hvis du har særlige ønsker til arbejdsområder, så giv os gerne besked, så vi kan matche dine ønsker og kvalifikationer med det bedst passende projekt.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲