You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Bolivia

Oversigt

Ungdomsprojekt inden for Hesteterapi & Lokalsamfund i Bolivia

Sommer
2 uger
  • Søndag 23. juli 2017 - Lørdag 05. august 2017

Sommer
2 uger
  • Søndag 22. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018

Elsker du at arbejde med børn og heste, er dette projekt helt perfekt for dig. På dette unikke projekt i Bolivia får handicappede børn hjælp igennem hesteterapi, som er en slags fysioterapi på hesteryg.

Kvindelig Projects Abroad frivillig med barn i Bolivia
Terapi for børnene - ikke hestene
Sammen med gruppen af frivillige arbejder du på Tunari Equestrian Centre. Her deltager omkring 60 børn i hesteterapi, og omkring 100 børn går til ridning. 

I vil hjælpe børnene med at forbedre og styrke deres motoriske og kognitive evner, som til gengæld vil fremskynde deres genoptræning.

Du vil hjælpe til med forskellige opgaver på centret, lige fra hesteterapi til aktiviteter for børnene til at ride hestene og holde dem i form. Du vil også hjælpe til med at forbedre og vedligeholde faciliteterne på centret.

Du vil bo sammen med andre frivillige hos en lokal værtsfamilie eller på et hostel i Cochabamba. Vores lokale personale er altid med jer, og de står klar til at hjælpe under hele forløbet.

Vores lokale personale arrangere også sociale og kulturelle aktiviteter i fritiden, så I når at opleve mest muligt under jeres ophold. I weekenden kan I f.eks. tage til Lake Titicaca, Sun Island eller Tiwanakuruinerne.

Glæd dig til at opleve fascinerende Bolivia!

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲