You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Odontologi i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cochabamba
  • ROLLE: At observere og assistere en lokal tandlæge på en offentlig klinik
  • Projekttype: Klinik og outreaches
  • KRAV: Du skal være mindst 18 år og have et godt kendskab til spansk
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 16.300 Kr
  • PROJEKTLÆNGDE: Fra 4 uger
  • StartDATO: Fleksibel

På vores projekt inden for odontologi i Bolivia kan du arbejde på en offentlig sundhedsklinik, hvor du arbejder sammen med en kvalificeret tandlæge.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette projekt i Bolivia.

Er du allerede uddannet tandlæge, tandplejer eller lignende, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Din rolle på projektet

Dit arbejdsskema vil afhænge af din baggrund, og frivillige uden uddannelse eller erfaring vil indtage en observerende rolle, hvor du lærer igennem observation og dialog med det lokale personale.

Du kan forvente at lære om en række forskellige diagnoser, behandlinger og procedurer, lige fra tandudtrækning til rodbehandlinger til operationer.

Klinikken er åben for alle borgere uanset alder. Der er relativt basale faciliteter til rådighed, og du kan se frem til et lærerigt projekt hvor du oplever hvordan man patienter uden de mest moderne redskaber.

Frivillige deltager også i outreaches i lokalsamfundet, hvor I f.eks. laver kampagner om hygiejne og flourbehandlinger.

Du arbejder altid mandag til fredag, så du har fri i weekenden. Din arbejdsdag starter fra morgenstunden og slutter først på eftermiddagen.

Bolivia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲