You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Odontologi i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt

Har du gode spanskkundskaber og interesse for odontologi, kan du arbejde på et af vores tandlægeprojekter i Bolivia. Du kan eventuelt overveje at supplere dit arbejde med et spanskkursus.

En mulighed er at tage et sprogkursus inden opstart, således at dine sprogkundskaber er afpudsede og klar til brug på projektet.

Din rolle som frivillig/studerende

Vi tilbyder frivilligt arbejde med odontologi på offentlige sundhedsklinikker, som er åbne for alle. Din rolle som frivillig bliver at assistere en lokal tandlæge. Bolivia er et af de fattigste lande i Sydamerika, og du vil se mange procedurer, som du sandynligvis ikke vil opleve i Danmark. Du vil møde mange forskellige lokale, som ønsker tandbehandling.

Frivillig på projekt inden for odontologi i Bolivia

Patienterne på klinikken er både børn og voksne, og du kan have mulighed for at observere eller deltage i forskellige proceduer, såsom

  • Fyldninger
  • Rodbehandlinger
  • Udtrækning af tænder
  • Tandoperationer

Udover arbejdet på klinikken kan du også have mulighed for at deltage i outreachprogrammer, hvor tandlæger besøger mindre samfund for at give lokale indbyggere behandling. Vores frivillige deltager også i kampagner om flourtilsætning og forebyggelse af tandproblemer.

Som volontør er din arbejdstid typisk placeret om formiddagen eller om eftermiddagen, men du kan godt vælge at arbejde en hel dag.

Frivillig underviser i mundhygiejne i Bolivia

På alle vores odontologiprojekter er det vigtigt at være opmærksom på, at for frivillige uden forudgående erfaring vil arbejdsdagen primært bestå i at observere og lære af det lokale personale. Til tider vil der også være mulighed for at deltage mere aktivt i arbejdet. Uden en relevant uddannelse vil der være nogle naturlige grænser for, hvor meget af det praktiske arbejde man kan deltage i. Derfor er et odontologiprojekt i meget høj grad et læringsprojekt, som kan give unik indsigt i vilkårene for tandlæger i et udviklingsland. Det er helt op til de lokale tandlæger at vurdere, hvor meget ansvar der kan gives til den enkelte frivillige. Det er derfor vigtigt, at man selv viser interesse for arbejdet, er initiativrig og engageret. Vi anbefaler, at man deltager i et odontologiprojekt i 8 uger eller mere.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Bolivia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲