You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Folkesundhed i Belize

Oversigt

A girl at the outreach programme

Et ophold som frivillig på et projekt inden for folkesundhed i Belize er en fantastisk måde at opnå praktisk erfaring inden for sundhedsvæsenet, samtidig med at du giver tilbage til mennesker, der har brug for det.

Din rolle på projektet

Du kommer til at arbejde i byen San Pedro på Ambergris Caye, hvor vi laver forskellige sundhedsfremmende aktiviteter. Vi har en mobil klinik i den lokale park, hvor indbyggere kan komme forbi og gratis få sundhedstjek, målt blodtryk, blodsukker og BMI. Du vil her hjælpe med gode råd til en sundere hverdag og forebyggelse af livsstilssygdomme.

Vi er i gang med at udvikle støttegrupper for indbyggere med forskellige behov. Det kan f.eks. være nye mødre med brug for hjælp til amning; det kan også være for indbyggere med diabetes eller forhøjet blodtryk.

Du kan også arbejde med hhv. en drenge- eller pigegruppe, hvor I taler med lokale børn og unge om mobning, selvværd, og emner relateret til pubertet.

Oplysningsarbejde og forebyggelse er ganske vigtigt, og derfor kan du ligeledes forvente at hjælpe til med dette også. Det kan f.eks. være på skoler, hvor du sammen med uddannede sygeplejersker holder oplæg om alkohol og narkotika, eller på sundhedsmesser hvor du arbejder sammen med lokale NGO'er.

En normal arbejdsdag er fra kl. 8-17 mandag til fredag og du har dermed weekenderne fri til at få slappet af eller rejse rundt med andre frivillige. Arbejdstiden inkluderer rejsetid til og fra de forskellige aktiviteter.

Hvis du er studerende har du mulighed for et praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet kan du arbejde på vores projekter for professionelle.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲