You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde i Belize

Oversigt
Projektoversigt

Care project in Belize

Som frivillig på et humanitært projekt i Belize kommer du til at arbejde med udsatte børn i dagscentre og børnehaver. Hvad enten du ønsker et sabbatår, et praktikophold i forbindelse med dit studie eller helt simpelt at udføre frivilligt arbejde, så vil du som frivillig kunne bidrage positivt til børnenes liv, imens du selv vil få en værdifuld oplevelse.

Det er også muligt at arbejde på en skole, hvis du har lyst til at arbejde med større børn. Du vil bo og arbejde i San Pedro på øen, Ambergris Caye, uanset hvilket humanitært projekt du arbejder på.

Selvom der findes børnehaver og skoler i Belize, der tilbyder gode forhold og uddannelse til børn, er der mange familier, der ikke har råd til at betale de ekstra omkostninger disse steder koster. På et humanitært projekt i Belize, vil du være med til at hjælpe disse børn.

Din rolle som frivillig

De børnehaver og dagscentre vi arbejder med, er ofte underbemandede og har begrænsede ressourcer, så din hjælp med at give børnene den bedste omsorg mulig, vil være meget værdsat. Som frivillig bliver du et par meget velkomne ekstra hænder for det lokale personale, der ofte har for travlt til at give børnene den individuelle opmærksomhed, de har brug for. Og det er her, du kommer ind i billedet.

Du kommer til at hjælpe med de daglige praktiske opgaver, såsom at sikre sig at børnene bliver gjort klar til dagen. Derudover vil du have mulighed for at arrangere kreative og fysiske aktiviteter såsom håndarbejde og (sang)lege, samt basal undervisning i at læse, skrive, let matematik og musik. Frivillige vil som regel også hjælpe personalet med opgaver som opvask og rengøring.

Med de lidt ældre børn kan du hjælpe dem med lektier og sportsaktiviteter som f.eks. fodbold og basketball, der er med til at forøge børnenes forståelse for samarbejde og vigtigheden ved motion. Især lektiehjælp til alfabetet, læsning, talrækken og matematik er der behov for.

Du er altid velkommen til at bidrage med dine egne interesserer og styrker på et humanitært projekt.

Social udvikling, at være rollemodel og udvise omsorg og støtte er nogle af de vigtigste ting, du som frivillig kan tilbyde på et humanitært projekt. De fleste frivillige arbejder fra mandag til fredag og har weekenderne fri til at slappe af eller rejse i.

Projects Abroad hjælper dig gerne, hvis du har idéer, du gerne vil have gennemført på dit projekt. Det kan være alt fra maling til et klasseværelse, materiale til undervisning eller en dag, hvor alle frivillige samles og f.eks. renoverer en legeplads.

Bæredygtige projekter
Det er vigtigt, at vi sikrer, at vores frivilliges indsats har en positivt effekt på projektet. Vi har derfor udarbejdet en Care Management Plan som er en strategi og målsætning for vores arbejde. Strategien er udviklet i samarbejde med projektet, og sikrer, at frivillige hurtigere og mere effektivt kan sætte sig ind i arbejdsopgaverne og fokusere på hvad projektet har brug for.

Belize Care Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲