På grund af politisk ustabilitet i Bangladesh er vores projekter sat på standby indtil videre. Vi anbefaler, at du i mellemtiden ser nærmere på vores gode projekter i Nepal og Sri Lanka. Vi forventer at åbne vores projekter i Bangladesh inden længe. Kontakt os for mere information.

You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Bangladesh

Vores projekter i Bangladesh er midlertidigt lukkede.
Oversigt
Projektoversigt

 

Henna på hænder i Bangladesh

Selvom regeringen i Bangladesh anerkender vigtigheden af undervisning og forsøger at udbrede muligheden for undervisning til alle børn uanset køn og baggrund, er der stadig mere end 3 mio. børn som ikke går i skole.

Bangladesh er derfor et af de lande i Sydasien med flest analfabeter i befolkningen. Skoleeleverne i Bangladesh får relativt send engelskundervisning og har dermed færre skoleår til at lære det i inden de går ud af folkeskolen. Frivillige kan derfor spille en vigtig rolle i klasselokalerne når der undervises i engelsk, for jo mere støtte eleverne får, jo bedre er deres muligheder for at lære.

Du behøver ikke at være uddannet engelsklærer for at arbejde på dette spændende projekt, men det er selvfølgelig essentielt, at du taler et fornuftigt engelsk og dermed kan hjælpe eleverne.

Din rolle som frivillig

Vi samarbejder med folkeskoler og gymnasier, og du kan således være med til at undervise elever på flere klassetrin. Alt afhængigt af din baggrund og erfaring kan du arbejde som hjælpelærer for en lokal lærer eller du kan måske endda få ansvaret for din egen klasse.

Fokus vil være på forståelse, samtale og skriftlige færdigheder. Derudover er det vigtigt at du opmuntrer og motiverer eleverne til at øve sig mest muligt både i og udenfor klasseværelset. Du skal også være meget velkommen til at udveksle læringsidéer med de lokale lærere.

Det kan også være en mulighed at undervise i andre fag end engelsk; det kan f.eks. være matematik, fysik, kreative fag, musik og idræt.

Du skal være forberedt på at arbejde på en skole med kun få ressourcer til rådighed, og ofte er der kun en tavle og et stykke kridt til rådighed.

Du arbejder mandag til fredag, og du har således altid fri i weekenden.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲