På grund af politisk ustabilitet i Bangladesh er vores projekter sat på standby indtil videre. Vi anbefaler, at du i mellemtiden ser nærmere på vores gode projekter i Nepal og Sri Lanka. Vi forventer at åbne vores projekter i Bangladesh inden længe. Kontakt os for mere information.

You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Bangladesh

Vores projekter i Bangladesh er midlertidigt lukkede.
Oversigt

Map of Bangladesh Bjergrig udsigt i Bangladesh


Bangladesh er nabo til Indien og selvom landet er noget mindre, er det stadig et af de lande i verden med den største befolkningstæthed; der bor nemlig mere end 150 mio. indbyggere i Bangladesh og er dermed den 7. største nation målt på indbyggertal.

Smukt tempel i Bangladesh

Bengali er det officielle sprog og tales af mere end 98% af indbyggerne i Bangladesh. Udover at være en folkerig nation er Bangladesh også hjem for frodig vegetation og næsten 50 fristeder for vilde dyr.

Som mange andre udviklingslande kæmper Bangladesh udfordringer som massiv fattigdom, politiske problemer og forurening, og du vil arbejde med og for udsatte grupper. Alle frivillige uanset baggrund er velkomne på vores projekter i dette dynamiske og komplekse land.

Ekstrem fattigdom og fejlernæring voldsomt udbredt i Bangladesh, og vores projekter har fokus på at møde de lokale indbyggere hvor de har mest behov for støtte.

Projects Abroad i Bangladesh

Vi har base i hovedstaden, Dhaka, som er kendt som Moskeernes By og Østens Venedig. Byen har et tropisk klima og en livlig kultur, så du vil have masser at give dig til i din fritid.

Smuk tiger i Bangladesh

Frivillige bor hos lokale værtsfamilier, og du vil således opleve Dhaka og Bangladesh fra et lokalt perspektiv, som giver dig mulighed for at lære en masse om kulturen. Du vil spise som din værtsfamilie, og du kan således glæde dig til retter med lækker fisk og ris.

Oplev mere!

Udover god mad byder Bangladesh også på masser af oplevelser i smuk natur, og du kan glæde dig til at udforske templer, fort og masser af kulturhistorie når du har fri i weekenden. Besøg f.eks. Bangladesh’ nationalmuseum i Dhakas centrum, Stjernemoskeen eller Lalbagh Fort. Du kommer ikke til at kede dig!

 

 

Projekter i Bangladesh

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲