You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Sport & Samfund i Argentina

Oversigt

Som frivillig på vores sportsprojekter i Argentina kan du hjælpe med at forbedre talentfulde unge til at blive fremtidige stjerner. Sport er meget populært i Argentina, men på grund af manglende ressourcer er mulighederne begrænsede for mange af landets børn og unge.

Frivillig på sportsprojekt i Argentina

Vi samarbejder med lokale sportsinitiativer som arrangerer gratis fodbold- og hockeytræning for børn fra fattige familier, hvor du er med til at træne børn og unge i alderen 5-18 år. Du vil komme til at undervise i hver sportsgren i ca. 4 timer om ugen. 

Det er en stor fordel, at du taler mindst et basalt spansk. Hvis du ikke taler spansk, anbefaler vi, at du supplerer dit arbejde med et spansk sprogkursus.

Din rolle som frivillig

Sammen med lokale trænere træner du børn og unge i fodbold, rugby, basketball og hockey. Hver sportsgren trænes flere timer om ugen, så du vil arbejde med flere områder inden de forskellige kategorier, og du vil træne en begejstret flok børn og unge hver uge.

Du kan hjælpe med at træne basale evner og teknikker, eller du kan arbejde med at gøre mere øvede atleter endnu bedre. Som frivillig hjælper du med at gøre hver træningssession god og sjov, hvilket er essentiel for at bibeholde børnenes interesse for fysisk aktivitet.

Alt er nyt, hvorfor der er så meget at opleve. Denne tankegang gjorde at jeg snakkede med tilfældige mennesker på gaden (på trods af at jeg ikke rigtigt talte spansk), jeg prøvede en masse ny mad, jeg dansede tango (mere eller mindre), jeg så en del fodboldkampe, jeg mediterede i Santa Fe, ja… jeg gjorde en masse ting, der var skøre, udfordrende, sjove etc., som jeg i dag kan se tilbage på med et smil.
Mie, frivillig

Børnene er i alderen 5-18 år, så du vil få afprøvet dine trænerkompetencer inden for flere aldersgrupper. Børnene er delt ind i grupper, og der er typisk 30 børn i hver. Hvis du har særlige kvalifikationer eller ønsker til dit projekt, så giv os gerne besked, så vi kan skræddersy dit projekt til dig.

Du skal forvente at arbejde 5 timer om dagen, hvor du bruger 3 timer på sport og 2 timer på forberedelse.

Sportsklubben er lukket fra slutningen af november til midten af marts. I denne periode tilbyder vi projekter, hvor vi arrangerer arbejde på sommerskoler med en række forskellige fritidsaktiviteter, for eksempel svømning og fodbold, og hvor lærerne har brug for ekstra hænder til at lave aktiviteter for børnene.

Du vil få mulighed for at arbejde sammen med andre frivillige fra Menneskerettighedsprojektet, hvor de frivilliges opgave er at arrangere aktiviteter for grupper af 10-15 unge drenge. 

Uanset dine evner kan du med entusiasme og energi dedikere din tid til at undervise børn og unge i sport, og dermed få et smil frem på deres læber i en ellers hård hverdag.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲