You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Journalistik i Argentina

Oversigt

Frivillig på radiostation i Argentina

Du behøver ikke at have nogen journalistisk uddannelse for at deltage i dette projekt, men du skal have gode spanskkundskaber såvel som kompetencer inden for journalistik. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et spansk sprogkursus.

Frivilligt arbejde på et journalistikprojekt gavner ikke kun dit CV, du vil også få værdifuld erfaring, forbedre dine spanskkundskaber, og få en stor oplevelse med hjem i bagagen.

Som frivillig kan du arbejde på en lokal radiostation. Har du særlige kvalifikationer eller ønsker til dit projekt, så lad os gerne vide det, så vi kan finde det bedst passende projekt til dig. Hvis du ønsker det, kan vi også arrangere dit ophold som et praktikophold.

Din rolle som frivillig

På den lokale radiostation arbejder du med emner inden for lokale og nationale nyheder, erhvervsstof, debat, musik, livsstil, mode og meget mere. Radiostationen markedsfører sig til turister og lokalsamfundet. Du hjælper med at researche nye emner, som skal diskuteres i radioen, og du kan endda få mulighed for at deltage i selve programmet. Som frivillig journalist kan også være med til at vælge musik, lave interviews og ellers assistere i det daglige arbejde på radiostationen.

Lad os i din ansøgning vide, hvilke arbejdsområder der har speciel interesse for dig, og vores ansatte vil gøre deres bedste for at skræddersy projektet til dine ønsker.

Et ideelt projekt for dig, der gerne vil opleve journalistikkens verden i de smukke og spændende argentinske omgivelser!

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲