You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Hesteterapi i Argentina

Oversigt

Dette projekt er et hesteterapiprogram, der hjælper både børn og voksne med rehabilitering fra forskellige emotionelle og fysiske problemer gennem arbejde med heste.

En trænet hest kan hjælpe genoptræningen af patienter, idet den blandt andet får patienten til at fokusere på bevægelser, orientering, kroppens holdning og muskelkontrol. Terapicentrets mål er at opnå højere livskvalitet for patienterne og samtidig tilbyde ridning som en rekreativ fritidsaktivitet. Vores ulandsfrivillige deltager aktivt i dette arbejde.

Din rolle som frivillig

Frivillige på hesteterapi-projektet i Argentina

Som frivillig på hesteprojektet vil du blandt andet hjælpe til med at passe hestene, som for eksempel fodring, pasning og pleje. Derudover vil du deltage aktivt i patienternes ridelektioner, og endelig vil du dagligt have kontakt med patienterne samt modtage undervisning for at du kan lære teorien bag denne terapi. Dine opgaver varierer altså fra dag til dag, og der er rig mulighed for at opnå masser af erfaring ved at blive involveret i de forskellige dele af det daglige frivillige arbejde med patienter og heste.

Terapiens effekt varierer fra patient til patient, men ved at udvise entusiasme og begejstring for heste kan du dele patienternes glæde og hjælpe med at gøre hver terapisession til en oplevelse. Det er vigtigt for at især børnene bevarer deres interesse.

Hesteterapi er mødet mellem mennesket og hesten. Det er forholdet og den magi (jeg overdriver ikke), der opstår, når et sårbart menneske overgiver sig fuldstændigt til det store dyr, som blot nyder opmærksomheden fra et andet væsen.
Anne-Mai, frivillig

Frivillig og barn fodrer hest i Argentina

Du behøver ingen forudgående erfaring for at arbejde frivilligt på dette projekt. Du skal dog kunne deltage i projektet i mindst fire uger og have et middel niveau af spansk for at du kan kommunikere fuldt ud med det lokale personale. Du kan med fordel supplere dit frivillige arbejde med et spansk sprogkursus.

Derudover er det essentielt, at du har en interesse for heste såvel som lyst til at arbejde med sårbare børn og voksne.

Vi har et lignende projekt i Bolivia og Sydafrika.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲