You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold i 30 lande

Frivilligt arbejde i Afrika

Rejs til Afrika som ulandsfrivillig - det mest spændende kontinent i verden! Rejs ud og undervis skole i engelsk, spred kendskabet til menneskerrettigheder, arbejd for at beskytte dyrelivet og naturen på savannen, lær om hospitalslivet på et medicinsk projekt og meget mere. Er du klar til at udforske dette smukke men fattige kontinent sammen med frivillige fra hele verden?

Frivilligt arbejde i Asien & Stillehavet

Rejs til Asien og se med egne øjne de store og fantastiske kulturforskelle. Uanset hvilket land du rejser til i Asien & Stillehavet vil du opleve en gæstfri befolkning som tager varmt imod dig. Landene er vidt forskellige, og ligesom andre frivillige rejser du hjem med en unik oplevelse. Arbejd med handicappede børn på et humanitært projekt, undervis i engelsk, hjælp til på naturprojekterne, bo sammen med en nomadefamilie og meget mere.

Frivilligt arbejde i Latinamerika & Caribien

Perus regnskov eller børnehjem i Bolivia? Vi har projekter i en række lande i Latinamerika som kvitterer for frivilliges arbejdskraft ved byde frivillige velkomne med åbne sind og store smil. Du kan arbejde på projekter hvor du hjælper mennesker, dyr eller naturen. Uanset projekt vil du være til stor nytte, og oplevelserne for dig og de andre frivillige sætter kun fantasien grænser for.

Frivilligt arbejde i Europa

I Europa kan du rejse til smukke Italien og fascinerende Rumænien. I det sydlige Italien samarbejder vi med Røde Kors om at hjælpe de mange flygtninge, som krydser Middelhavet for at komme i sikkerhed. I Rumænien er EU's velstand stadig meget langt væk, og der er brug for dig på en række forskellige projekter inden for humanitært arbejde, dyrepasning, medicinske projekter, arkæologi og meget mere. 

Back to top ▲