You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Hvorfor vælge Projects Abroad?

Hos Projects Abroad er vi stolte af at kunne udbyde ulandsfrivillige projekter af høj kvalitet. Vi gør alt for at dit ophold bliver en succes - både for dig og for det projekt du arbejder på.

Når man arbejder som frivillig i et uland er det helt afgørende at man har en professionel organisation i ryggen. Der kan opstå forskellige situationer, som gør at det er vigtigt at have lokal støtte. Dette tilbyder Projects Abroad, fordi vi har lokalt ansatte på alle vores destinationer som tager sig af vores frivillige fra de ankommer til de rejser igen.

Derudover er det afgørende, at projekter har en høj kvalitet - ellers er de ikke til gavn for de involverede. Gennem en omfattende kvalitetssikring sørger vi for, at vores frivillige er til gavn for de mennesker de arbejder med. Ingen anden organisation kan tilbyde det som vi kan, simpelthen fordi vi har dygtigt lokalt personale til at tage sig af vores frivillige.

Som frivillig bliver du derfor en del af en større gruppe mennesker, som arbejder på vores forskellige projekter. Selvom du rejser alene - vil du ikke være alene!

Hvis du er interesseret i at deltage, kan du på de følgende sider læse mere om hvorfor du skal vælge Projects Abroad som din organisation:

Display all
Erfaring

Der er rigtig mange organisationer der tilbyder frivilligt arbejde i udlandet. Men mange af dem har ikke den nødvendige organisation eller erfaring for at kunne levere sikre og givende projekter til deres frivillige. Du skal vælge Projects Abroad fordi:

 • Projects Abroad har organiseret projekter i udlandet for frivillige siden 1992.
 • Vi har sendt tusindvis af frivillige afsted og bruger alle de erfaringer vi har fået gennem de mange frivillige.
 • Vi er i dag blandt de mest kendte og anerkendte internationale organisationer inden for dette område.
 • Vores danske repræsentanter er altid parat til at yde rådgivning og hjælpe dig før, under, og efter dit ophold.
 • På vores alle vores destinationer har vi erfarne lokale ansatte, der er parat til at hjælpe og støtte dig - 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.
Stort udvalg og mange kombinationsmuligheder

Vi tilbyder en bred vifte af projektkategorier. Du kan frit vælge mellem vores kategorier, og kombinere dem så de opfylder præcis dine ønsker.

Inden for hver kategori tilbyder vi en bred vifte af forskellige projekter, og der er helt sikkert også et projekt, som passer til dig. Det betyder at vi kan tilpasse dit ophold efter dine ønsker, evner, og behov.

Hvis du er interesseret i et bestemt land, kan du opleve det ved at arbejde på flere forskellige projekter. Dette giver dig en dybere indsigt i landet fordi du netop oplever det fra flere forskellige vinkler.

Du kan også vælge at kombinere projekter i forskellige lande og dermed designe dit eget forløb og din egen rejseplan. Vi arrangerer stadig alt for dig.

Måske har du lyst til rejse under et bestemt tema, som for eksempel dyrepasning, sport, jura, undervisning eller andet eller måske vil du arbejde på 3 vidt forskellige projekter i 3 vidt forskellige lande; der er med andre ord rigtigt mange muligheder for at kombinere dine projekter præcis som du har lyst til. 

Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at opnå dine ønsker. Du kan få mange forskellige oplevelser, få styrket dit CV på mange områder, og sidst men ikke mindst få styrket din rygrad!

Fleksibilitet

I modsætning til andre organisationer giver vi dig en enestående fleksibilitet:

 • På vores projekter bestemmer du selv, hvornår du vil starte;
 • Du skal ikke tilrettelægge din rejse efter en fastsat dato;
 • Du kan selv vælge, hvor længe du vil arbejde på dit projekt - dog mindst 2 uger;
 • Det handler om dig, og dem du arbejder med. Derfor kan du ofte frit vælge, hvor og hvad du vil arbejde med.

På langt de fleste projekter har vi hverken specifikke ankomst- eller afrejsedatoer.  Dette giver dig fuld fleksibilitet i forhold til dine andre aktiviteter.

Enestående støtte og sikkerhed under projektet

I Projects Abroad går vi meget op i at du er i sikkerhed når du rejser med os:

 • I alle projektlande har vi fuldtidsansatte, som hjælper dig med hvad du må have brug for.
 • Vores kollegaer står standby dag og nat for at hjælpe dig.
 • Vi tager imod dig i lufthavnen og viser dig rundt.
 • Vi introducerer dig for din værtsfamilie, din partnerorganisation, og sørger for, du falder godt til. 

Vores støtte og sikkerhed er langt mere end blot at have en dansk kontaktperson der sidder i Danmark. Projekterne er altid geografisk tæt nok på vores lokale kontor til, at vi kan komme til dig personligt og give dig hjæp og støtte. Forholdene i et uland er markant anderledes end i Danmark, så sørg for at have en god organisation i ryggen, når du rejser langt væk!

Betydningen for dit CV

Vores unikke udvalg af projekter kombineret med oplevelsen af at rejse og bo i en anden kultur er virkelig noget, der vil skinne igennem på ethvert CV.

At arbejde frivilligt i udlandet en fantastisk mulighed for at:

 • udvide din horisont og få sat perspektiv på din tilværelse hjemme.
 • udvikle din ansvarlighed, initiativtagen og udholdenhed.
 • vænne dig til et fuldstændigt nyt og anderledes samfund og kultur.
 • møde livsformer og livsanskuelser helt forskelligt fra dem, du kender.
 • udvikle din kulturforståelse.

Vores danske repræsentanter har alle arbejdet frivilligt og vores egne erfaringer siger os at disse kvaliteter og evner er nogle du vil kunne bruge resten af livet.

Værdifulde projekter

Når du slutter dig til Projects Abroad, slutter du dig til en sammenslutning af frivillige og lokale, der alle arbejder for at forbedre levevilkårene og miljøet i et udviklingsland. Vores partnerorganisationer i den tredje verden har hårdt brug for dig til eksempelvis at:

 • Hjælpe forældreløse børn i Vietnam
 • Støtte de ansatte på et hospital i Kenya
 • Beskytte truede dyrearter på sletterne i Sydafrika og i regnskoven i Peru
 • Undervise fattige børn i Rumænien

Uanset hvor du vælger at arbejde, er dit engagement vigtigt og bliver i høj grad værdsat. I og med at vi har mange forskellige projekter, kan vi garantere at både du og vores partnerorganisation får udbytte af samarbejdet. Du har mulighed for at arbejde på et projekt, som interesserer dig og giver dig et personligt udbytte, og vores partnerorganisation får hjælp fra en engageret frivillig.

Kulturelle oplevelser

Uanset hvilket projekt du har lyst til at arbejde frivilligt på, så er du garanteret en stor kulturoplevelse. Vores frivillige bor hos lokaleværtsfamilier, deler lejlighed med hinanden, og på nogle projekter bor de frivillige endda samme sted som de arbejder.

Fordelene er åbenlyse:

 • Du kommer til at opleve den lokale kultur på nærmeste hold,
 • Du kommer også til at stifte bekendtskab med den anden kultur. Når du møder en ny kultur, lærer du også noget om din egen!
 • At bo hos en familie og arbejde med lokale er en fantastisk chance for at lære et andet sprog og korte sprogkurser er mulige i langt de fleste af vores lande,
 • Du kan tage sprogkurser i amheric, arabisk, engelsk, ewe, fransk, mandarin, mongolsk, patois, portugisisk, russisk, singalesisk,  spansk, swahili, tamazight, tamil, twi, vietnamesisk og wolof.

Når du kombinerer et udlandsophold med frivilligt arbejde får du en anderledes oplevelse af landet og befolkningen end på en "almindelig" ferie. Du yder en indsats, som dem du hjælper sætter stor pris på, og du belønnes ved at blive en del af lokalsamfundet og ved at få styrket din selvtillid, dit CV, og din viden om den verden vi allesammen lever i.

Alt-i-en pris

Vores pris inkluderer:

 • Arrangering og organisering af hele projektet
 • Afhentning og transport til og fra lufthavnen
 • Kost og logi hos en værtsfamilie eller, i enkelte tilfælde, i lejligheder med andre frivillige
 • Rejseforsikring (afbestillingsforsikring og sygeforsikring). som dækker uanset hvor du rejser fra og til*.
 • Støtte 24 timer i døgnet både i det pågældende land og fra vores danske og engelske kontorer
 • Støtte til vores projektpulje. Dette betyder at nogle af dine penge går direkte til forskellige udviklingsprojekter, herunder vandprojekter, skolebyggerier, madprojekter for gadebørn, undervisningsmaterialer til fattige skolebørn, og mange andre projekter. Vi er stolte af at ændre hverdagen for mange fattige mennesker og dit bidrag er uvurdeligt i dette arbejde.
 • De eneste ekstraomkostninger er prisen for rejsen til dit destinationsland, visum, eventuelle vaccinationer, og arbejdstilladelser (kun Tanzania og Jamaica), samt dine lommepenge under opholdet. På enkelte projekter kan der være minimale transportudgifter tilknyttet. Disse udgifter varierer fra frivillig til frivillig og kan derfor ikke inkluderes i en samlet pakke.

*Hvis du planlægger at rejse rundt på egen hånd før eller efter dit projekt er det muligt at forlænge denne forsikring. Det er vigtigt, at du omhyggeligt læser forsikringsvilkårene for at sikre dig, at forsikringen dækker dine eventuelle sygdomme og/eller skader som er diagnosticeret inden afrejse. For frivillige, der er 65 år eller derover betales et tillæg for ekstra forsikring. 

Du behøver ingen kvalifikationer

Vi kræver ikke, at du er faglært eller har kvalifikationer - du vil få masser støtte fra vores partnerorganisationer og fra vores lokale ansatte, som vil sørge for, at dine opgaver matcher dine evner. Men lad os endelig vide, hvis du har specielle interesser eller kvalifikationer, som du gerne vil bruge - så skræddersyer vi dit projektarbejde derefter. Minimumsalderen er 16 år, men der er intet maksimum.

Internationalt sammenhold af frivillige

Vi har altid mange frivillige på vores destinationer. Størrelsen af vores organisation gør, at der altid er andre frivillige omkring dig. Du vil ikke føle dig alene på nogen af vores projekter. Vi forsøger at holde vores projekter tæt på hinanden, således at de frivillige kan mødes nemt og tit. Mød andre danske frivillige, og også en masse frivillige fra en lang række andre lande!

Vi gør rigtig meget ud af det sociale aspekt. Det er vigtigt at det frivillige arbejde er givende - men et ophold med Projects Abroad skal også være sjovt. Derfor gør vi meget ud af at vores frivillige bliver en del af gruppen, og du vil møde mange andre mennesker som har samme formål med deres rejse som du har. Glæd dig til at møde dem, og tag godt i mod de nye der ankommer mens du er der!

Størstedelen af vores frivillige rejser alene afsted, men de mødes straks af vores lokale personale og de andre frivillige så snart de ankommer til landet. Andre rejser afsted med deres venner, deres kæreste eller deres familie. Afhængigt af hvad du ønsker har vi projekter som vi kan anbefale til netop dig. Kontakt derfor vores danske repræsentanter for at høre nærmere om dine muligheder og få svar på dine spørgsmål.

Muligheder for at rejse

Under hvert 12 ugers ophold har du to uger til rådighed til at gøre præcis, hvad du vil. Frivillige rejser ofte af sted for at se mere af landet, de arbejder i, eller de rejser endnu længere for at udforske de omkringliggende lande.

Ligeledes har du muligheden for at rejse inden eller efter dit projektophold. Det er en rigtig god måde at lære et land at kende på, og hvis du rejser videre efter dit projektophold, vil du have opnået kendskab til lokale skikke der gør at det vil være meget nemmere for dig at rejse videre bagefter.

Vores lokale personale kender også mange af de spændende steder, og hjælper gerne med at arrangere spændende ture for dig. Derudover har du som frivillig normalt fri i weekenden. Denne tid bruger vores frivillige ofte på at rejse rundt sammen og opleve landet. På denne måde får du mulighed for både at arbejde frivilligt, samtidigt med at du får mulighed for at rejse rundt og opleve landet.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲