You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Sydafrika

Oversigt

Frivilligt arbejde for unge med Menneskerettigheder i Sydafrika

Sommer
2 uger
  • Søndag 17. juni 2018 - Lørdag 30. juni 2018
  • Søndag 08. juli 2018 - Lørdag 21. juli 2018
  • Søndag 29. juli 2018 - Lørdag 11. august 2018

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 16-19 år.

Overvejer du en fremtid inden for rettighedsarbejde, og kunne du godt tænke dig at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet? På vores Ungdomsprojekt i sydafrikanske Cape Town kan du få et førstehåndstryk af de spændende og udfordrende arbejdsopgaver.

Sammen med de øvrige unge frivillige og vores personale besøger du udsatte områder, hvor indbyggerne hver dag møder udfordringer som fattigdom, kriminalitet og diskrimination.

Inspiration til at gøre en forskel

Gennem dit arbejde som ung frivillig på menneskerettighedsprojektet vil du møde lokale helte, som har haft succes med at skabe en tilværelse for sig selv, og som nu prøver at hjælpe deres medborgere i den rigtige retning. Det kan for eksempel være ved at oprette centre for mishandlede kvinder og børn eller såkaldte Early Childhood Development Centers, hvor små børn får den rette undervisning og hjælp til på sigt at kunne klare sig selv. Du kan også møde inspirerende mennesker, som har kæmpet sig ud af streng fattigdom, og som nu hjælper andre mennesker med at etablere en fast indtægt.

Klient og frivillige diskuterer rettigheder i Sydafrika

Ved mødet med disse lokale inspirationskilder vil du forstå, hvor rettighedsarbejdet er så vigtigt - og måske endda få lyst til selv at kæmpe for menneskerettigheder i fremtiden. Sydafrika oplever stor ulighed i befolkningen og der er markante sociale problemer i samfundet, hvor lokale indbyggere har brug for støtte og rådgivning om netop deres rettigheder som borgere. Det er her, hvor blandt andet vores frivillige arbejde går ind og gør en forskel.

Bo med andre unge frivillige

Du bor sammen med et par andre frivillige hos en lokal værtsfamilie, som giver dig et unikt møde med den sydafrikanske kultur. Vores lokale personale er aldrig langt væk, og de står til rådighed døgnet rundt til at hjælpe og støtte dig, hvis det bliver nødvendigt.

Personalet arrangerer i weekenden aktiviteter for dig og de jævnaldrende unge frivillige. Du får mulighed for at besøge Taffelbjerget, se pingviner på Boulders Beach eller andre af Cape Towns spændende seværdigheder. 

Bliv en del af menneskerettighedsprojektet og få en oplevelse, der gør indtryk og sætter aftryk!

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲